0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
ZOUJIANGTAO Električni Kutija za Ručak Hranu Grijač Prenosni Hranu Toplije Kući i ured Grijanje Kutija za Ručak Nerđajućeg Čelika Hranu Kontejner

ZOUJIANGTAO Električni Kutija za Ručak Hranu Grijač Prenosni Hranu Toplije Kući i ured Grijanje Kutija za

KM 102.47
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Naš električni kutija za ručak su multi-funkcije : kuvao, kuvana, okruglice, barene, kuhano na pari,to je dostupna za kuhati rice, tjesteninom i toplo jela u jednom.Napravljen od hrane razreda PP plastiku i nerđajućeg čelika,kutiju za ručak je totalno uopšte nije toksičan i zdrave,to je visokog kvaliteta, temperatura otporna,ne krhka materijal,siguran i pouzdan.Za sve vrste ljudi : elektronska kutija za ručak, koristi za skladište hrane i grejanja.Možeš ga iskoristiti svaki dan da nosim i zgodno vrućine obroka u kancelariji, ili možeš to iskoristiti dok je putovala.Naš električni kutija za ručak je izuzetan humanizacije dizajn, lepa i moderna, imam kratak sastanak,ručak je spreman,to je idealno poklon za porodicu i prijatelje.Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, mi ćemo to riješiti za vas što je prije moguće!.Specifikacija : Električni kutija za ručak Napon : 220 VElectric kutija za ručak ocijenila snagu : 300 Electric kutija za ručak ocijenjena frekvenciju : 50 Hz Electric kutija za ručak težinu : 1.2 kg Electric kutija za ručak kapacitet : 1.2 Ja(1 2 ljudi) Električni kutija za ručak kontrolu modu : Jedno dugme switch Electric kutija za ručak brodu materijal : Nerđajućeg čelika bowl Electric kutija za ručak Tijelo materijal : Gornji pokriti PP+PP body Thank ti za rad sa nama.Ćemo prodavati proizvode u dobroj vjeri.Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme.Mi će riješiti za tebe u roku od 24 sata.

Specifikacija

Electric lunch box Voltage:
220V
Electric lunch box rated power:
300
Electric lunch box rated frequency:
50Hz
Electric lunch box weight:
1.2kg
Electric lunch box capacity:
1.2L(1 to 2 people)
Electric lunch box control mode:
One button switch
Electric lunch box liner material:
Stainless steel bowl
Electric lunch box Body material:
Upper cover PP+PP body
Thank you for working with us. We sell products in good faith. If you have any questions, please contact us in time. We will solve it for you within 24 hours. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine