0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
WSXY 86W Brzo Ekser Dryer, 39 DOVEO UV Ekser Lampu, 4 I Tajmer Postavke, Pogodan za Profesionalnu Salon,Bijeli

WSXY 86W Brzo Ekser Dryer, 39 DOVEO UV Ekser Lampu, 4 I Tajmer Postavke, Pogodan za Profesionalnu Salon,Bijeli

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

[Brzoj suši] Visokog kvaliteta DOVEO lampu perle, najbolji distribucija lampu perle.Ima više lampu perle na tržište sa 39 lampu perle, 86 W high power, i liječenje gel brzina je duplo brže druge 48 W ekser lampe. [Dvojno svjetlo izvor i širom kompatibilnosti] Dvojno svjetlo izvor dizajn, 365nm + 405nm talasnu dužinu.Izlječivo ekser umjetnost lepak, je dovelo lepak, nokat umjetnost lepak, nokat umjetnost rezbarenje lepak, kvarc dragulj lepak, šelak i druge gel koriste, ti pružiti različite vrste gelove, šta god želiš. [Jedinstvena dizajn] dijamant u obliku i okrugle dizajn može spriječiti svjetlo curenja i povećali suši brzinu.To može zaštititi ruke i oči iz steta izazvana produženo izlaganje, i to takođe može da zaštiti vašu kožu sa najmračnije.Naš ekser lampe pružamo temperatura zaštitu za ruke, što je potpuno novo iskustvo kao salon. [LCD ekran i 4 put] U LCD prikaži pokazuje put od koristi.Tajmer je unaprijed postavljenih od 10 sekundi do 99 sekundi, čime iskusni manikira da brzo odaberite odgovarajući liječi vreme je za poseban lak za nokte.Hvala na inteligentan infracrveni senzori, čavao lampu može da radi automatski bez aktiviranja tajmer, ručno zapali, i ručno ugasi, što je jako je pogodan za kući i salon koristiti. [Nakon prodaje službe Ako imate kakvih pitanja o proizvod, molim vas da kontaktirate nas, dat ćemo vam najviše zadovoljavajući odgovor u roku od 12 sati, molim vas, budite sigurni da kupi!.Brzo suši je DOVELO ekser light Do se potrudiš da provedem vremena i energije u kući?Jesi li potrošio mnogo novca da dobije salon iskustvo?Ovo je sjajna prilika da ne samo da spasi vremena i energije, ali i spasiti mnogo novca i dobijem istu salon iskustvo u kući.Uživaj lijepa manikir ili pedikir sa ekser svjetla!Ime : Šarene ekser lamp Specification : 39pcs UV/DOVEO zlatnu žicu lampu beads Material : ABS plastične material Size : 20.5 CM*19.5 CM*11 CMPower : 86 WWavelength : 365+405 NMNote : O size Manually mjera veličine, tamo će biti greška od 0-2mm, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod.O color The proizvoda u ovoj radnji su takve, boja je profesionalni sada, najbliže pravi pločice.Od kontrast boje i boja temperaturi od monitora su drugačije, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod.O mušterija service If imate kakvih pitanja o ovaj proizvod, molim vas da kontaktirate nas, dat ćemo vam najviše zadovoljavajući odgovor u roku od 12 sati, molim vas, budite sigurni da kupi!.

Specifikacija

39pcs UV/LED gold wire lamp beads :
Material:
ABS plastic material
Size:
20.5CM*19.5CM*11CM
Power:
86W
Wavelength:
365+405 NM
About size :
Manually measure the size, there will be an error of about 0-2mm, please refer to the actual product. :
About color :
The products in this store are all like this, the color is professional proofreading, the closest to the real tiles. Since the color contrast and color temperature of computer monitors are different, please refer to the actual product. :
About customer service :
If you have any questions about this product, please feel free to contact us, we will give you the most satisfactory answer within 12 hours, please rest assured to buy! :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine