0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
SXFD Pas Kolicima Pokretljivost Pojas za Pse Kolica pre nego što-Noga Rehabilitaciju Kolica Paralizovan Štene Mačke Mače 2 Točka Prilagodljiva Ljubimca Hodati Pomoćnik (XXS) X je proširenje

SXFD Pas Kolicima Pokretljivost Pojas za Pse Kolica pre nego što-Noga Rehabilitaciju Kolica Paralizovan

KM 7.20
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Savršeni Instrument za kućne Ljubimce : Naše kućne Ljubimce Kolicima je Lagan Da je Tvoj Ljubimac Će Hodati Lako s tim, Dati Maksimum i Optimalna Udobnost Pokretljivost sa Ovim Kolicima, Tvoja kuca Će Moći da Hoda sa Samopouzdanjem i Nezavisnost.Dizajniran je za Životinje : Kolicima Pomaže Ljubimci sa šapu Povrede i Invalidi Ljubimce da Hoda.Ublažiti Bol zbog svog Voljenog Ljubimca Ne Hoda kako treba.Preporučujemo Vam Mjera Tvoj Ljubimac Upravo sa Fleksibilan metar da osigurate Najbolje Odgovara.Premium Materijal : Naša Kolica je Napravljen od Visokog Kvaliteta Aluminijske Legure Materijal, Firma, Lagan, Trajnih, i Dugo Službe Život.uz Pomoć Našeg Kolicima, Tvoj Ljubimac Mogu Hodati i Trčati Skoro Kao Normalna Ljubimca Uraditi.Lako Rastavljanje i Okupljanja : S uputama, i Ugradnja Alat, Tako da Možeš Ugraditi samu Lako.pomični Strukturu za Zgodno da se nosi i Radnje.Napomena : možeš izabrati pravu ljubimca kolicima za tvoj ljubimac do površine težine i Visine, Širina mere prema nakon slike.Ako ne budeš siguran u vezi kolika će ti trebati molim te pitati nas.Specifikacija : Glavni Materijal : Aluminijske Legure Boja : Crveno Veličine : XXS, X, X je Proširenje, S, M Funkcije : Za Hendikepirane ljubimca hodati i igrati Paket Uključuje : 1 * Ljubimca Kolicima To može pomoći ljubimce sa hip i nogu probleme zbog : - degenerativnih myelopathy (DEM) - hip displazija - artritis - paraliza - okliznuo disk - kičme i neurološke probleme - IVDD - hirurška oporavak - urođeni abnormalnosti - povreda Veličine Domet Opis : Visina : Udaljenost između zemlje i najvišu tačku u nazad Dužina : Udaljenost između prednji i zadnji noge Širina : najširih udaljenosti od nazad Napomena : 1. Odaberite Odgovarajuće Veličine Kolicima za Tvoj Ljubimac na osnovu Mjerenje Karton Pokazao na Slici. 2. Kolicima bi Trebao Biti Pregledano Mjesečno i sve Sjebe bi Trebao Biti Stegnute da se Spriječi da Popustiš. 3. Molim vas, Dozvolite 0~1 Cm Greška Zbog Priručnik za Mjerenje.Hvala na Razumijevanju. 4. ako Ti Treba Prilagoditi Kolicima za Tvoj Ljubimac, Molim vas da Kontaktirate Me! 5.Slobodno da stigne do Naših Mušterija Uslugu, ako Imaš Bilo kakvih Problema sa Ovaj Proizvod, Tvoje Zadovoljstvo je Naš Prioritet.

Specifikacija

Main Material:
Aluminum Alloy
Color:
Red
Size:
XXS, XS, XS Widening, S, M
Function:
For Handicapped pet walk and play
Package Included:
1 * Pet Wheelchair
It can help pets with hip and leg problems due to:
- degenerative myelopathy (DM) :
- hip dysplasia :
- arthritis :
- paralysis :
- slipped disc :
- spinal and neurological problems :
- IVDD :
- surgical recovery :
- congenital abnormalities :
- injury :
Size Range Description:
Height:
Distance between the ground and the highest point of the back
Length:
Distance between front and rear legs
Width:
The widest distance of the back
Note:
1. Select the Appropriate Size Wheelchair for Your Pet Based on the Measurement Chart Shown in the Picture. :
2. the Wheelchair Should Be Inspected Monthly and Any Screws Should Be Tightened to Prevent Loosening. :
3. Please Allow 0~1 Inch Error Due to Manual Measurement. Thanks for Your Understanding. :
4. if You Need to Customize a Wheelchair for Your Pet, Please Feel Free to Contact Me! :
5.feel Free to Reach to Our Customer Service if You Have Any Trouble with This Product, Your Satisfaction is Our Priority. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine