0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Slavinu Extender, Kupatilo Slavinu Extender Lagan Hranu Razredu Silikonske i Plastične Materijal za Djecu za Poklon(grey)

Slavinu Extender, Kupatilo Slavinu Extender Lagan Hranu Razredu Silikonske i Plastične Materijal za Djecu

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

★★★★★【Efekat】pokupite vodu, smanjiti pljusak, spriječiti klince iz mokri i spasiti vode, donesi vode bliže decu i pranje ruku lakše i smiješno. ★★★★★【Dizajn】To može smatrati kao dobar poklon ili igračke za tvoju djecu.Tvoj klinac mora kao da ih je mnogo!Lako privučemo pažnja djece, dizajnirana za bebu. ★★★★★【Materijal】Napravljen od hrane razredu silikonske i plastike, duge, neće slomiti, blede, warp ili da se deformiše.BPA besplatno.Briga za rast, vaše dete. ★★★★★【Prenosni】To je mala i lagan lako da ga sa sobom, gde god da odeš.U skladu s najviše slavine u svim oblicima i veličinama. ★★★★★【Lagan za postavljanje】Ne alatima ili sastanak je obavezan, lagan za postavljanje, rastaviti i očistiti, i neću trošiti vreme.Karakteristika : 1. Pokupite vodu, smanjiti pljusak, spriječiti klince iz mokri i spasiti vode, donesi vode bliže decu i pranje ruku lakše i smiješno.2. To se može smatrati kao dobar poklon ili igračke za tvoju djecu.Tvoj klinac mora kao da ih se razlikuju mnogo!Lako privučemo pažnja djece, dizajnirana za bebu.3. Napravljen od hrane razredu silikonske i plastike, duge, neće slomiti, blede, warp ili da se deformiše.BPA besplatno.Briga za rast, vaše dete.4. Mali je i lagan lako da ga sa sobom, gde god da odeš.U skladu s najviše slavine u svim oblicima i veličinama.5. Ne alatima ili sastanak je obavezan, lagan za postavljanje, rastaviti i očistiti, i neću trošiti vreme.Specifikacija : Predmet Tip : Slavinu Extender Material : Silikonske + Plastic Color : Kao što je prikazano u picture Product Ukupni Broj 4.5x14cm / 1.8x5.5in Weight : Povrsine. 45g / 1.6 oz Paket Listu : 1 x Slavinu Extender Note : 1. Molim vas, dozvolite 1‑2in greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

Specifikacija

Item Type:
Faucet Extender
Material:
Silicone + Plastic
Color:
As shown in the picture
Product Overall Size:
4.5x14cm / 1.8x5.5in
Weight:
Approx. 45g / 1.6oz
Package List:
1 x Faucet Extender :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine