0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
MuslimStreet Uho i Nos Kosu Trimerom Profesionalni Bezbolno Obrvu & bradata Trimerom za Muškarce, Žene je Lako Čišćenje Nos i Dlake u Ušima Trimerom Bezbolno

MuslimStreet Uho i Nos Kosu Trimerom Profesionalni Bezbolno Obrvu & bradata Trimerom za Muškarce, Žene je

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

【Sigurnost i higijenski koristiti】 Lica Epilator je USB puni se i može biti povezan sa moc banke, adapter, itd.ekološki i ekonomske. 【Lako rastaviti i čist】 Lako rastaviti i čist, praktično izbjegavanje kosu skrovište.Zgodno USB naplaćivati dizajn, zgodno naplaćivati bilo kad, bilo gdje, nisko potrošnja energije. 【Efikasno i preciznosti】 pokazalo da je sigurno za sve žene sa antialergijski kožu. 【Lako čistiti】 Pere i skinuti oštrica glavu.Lako možete okrenuti oštrica da ga očisti.Jednostavno koristiti i vješt je stanovanje sa prašine maske radi zaštite odsecanje glave.Dobrodošli u dućan.Želim vam sretan u kupovinu i dobro raspoloženje svaki dan.Uho i nos kosu trimerom mogu da ti skine sa viška za kosu od nos, uši, obrve, brada i lice bez krasti ili vuče.Uho i nos trimeri su pogodne za kući, spavaća soba, wc i putovanja.Specifikacija : Proizvod ime : Nos kosu trimmer Power zalihe : USBVoltage : 5 VPower : 2 WSize : 13*1.6 CMWeight : 50g Battery : 600 m Ah litijum battery Feature : 1. U slim olovku u obliku tijelo je kontrolisao sa jednom rukom i lagan i lako zadržati.2. Ugrađeni lučna trimerom glavu hvata kosu u nosnu šupljinu u 360 stepeni i udobno koristiti.3. Dva svrhu mašinu, opremljena sa šnalom rezanju glava, mogu lako biti zamijenjen i skratio igle.4. Lako rastaviti i čist, praktično izbjegavanje kosu skrovište.5. Zgodno USB naplaćivati dizajn, zgodno naplaćivati bilo kad, bilo gdje, nisko potrošnja energije.Pakujem listu : Nos kosu trimerom*1 Note : 1.Oštrica nos kosu trimerom može biti očišćena, ali naplaćivati tijelo ne može.2.Molim vas, dozvolite blagi boja odstupanje uzrokovana drugačije prati i veličine nepreciznosti zbog priručnik za mjerenje.Zahvalni smo za vaše razumijevanje.Dobrodošli u dućan.Želim vam sretan u kupovinu i dobro raspoloženje svaki dan.Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, Mi ćemo odgovor u roku 24 sata!.

Specifikacija

Product name:
Nose hair trimmer
Power supply:
USB
Voltage:
5V
Power:
2W
Size:
13*1.6CM
Weight:
50g
Battery:
600 mAh lithium battery
Feature:
1. The slim pen-shaped body is controlled with one hand and is lightweight and easy to hold. :
2. The built-in arched trimmer head captures hair in the nasal cavity in 360 degrees and is comfortable to use. :
3. A two-purpose machine, equipped with a pin cutting head, can easily be replaced and trimmed pins. :
4. Easy to disassemble and clean, effectively avoiding hair concealment. :
5. Convenient USB charging design, convenient charging anytime, anywhere, low power consumption. :
Packing list:
Nose hair trimmer*1 :
1.The blade of the nose hair trimmer can be cleaned, but the charging body cannot. :
2.Please allow slight color deviation caused by different monitors and size inaccuracy due to manual measurement. We appreciate for your understanding. :
Welcome to the shop. I wish you a happy shopping and a good mood every day. :
If you have any questions, you can contact us We will reply to you within 24 hours! :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine