0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Kreativni noć Veštica Ruku Nacrtao Bundeve Šišmiši Veštica Šešire 2 Komada Prilagodljiva Radi Kape Sladak Odštampala da Radi Kapa sa Dugme Perikom Turban Kapu za Žene, Muškarci

Kreativni noć Veštica Ruku Nacrtao Bundeve Šišmiši Veštica Šešire 2 Komada Prilagodljiva Radi Kape Sladak

KM 8.49
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

poliester vlakana. ★Kvalitet Tkanine : Napravljen za disanje i mekan poliester, pamuk znoj upija peškir sa elastično bend i podesivim kravatu.I kape su savršen par za svaki oblik glave. ★Znoj Upija Dizajn : Čelo izgradio u pojas protiv znojenja preko prednjeg kraja ugradnje vlagu da te zadržim suv. ★Savršeno Dizajn : Raznim obrazac za tebe da biraš, možete izabrati stil ti odgovara najbolje.Sjajno za sve vrste kose i stilove.Ćemo dizajnirati kapa sa dugmićima da zaštiti uši za one koji nose masku. ★Širom Puta : Savršeno u svaki dan je nosio i sve vrste mjestima kao u bolnici,ljepotu, šupljinu stomatologiji, ljubimca bolnicu.To može biti korišćeno kao kuhar šešir, lepota spa kapu,itd. ★Briga Uputstva : opere u hladne vode i osušim,Daj šešire nežna zagrejati kada su oprao da ih vratim u formu.Specifikacija : Materijal : za disanje poliester Paket uključuje : 2 x Radi šešir sa dugme za Podešavanje : poklopac, da su sposobni za svaki oblik glave.Dizajn : - pojas protiv znojenja na čelu - Elastično bend na natrag - Prilagodljiva bend kravatu u bau - Dvije strane dugme da oslobode vašu bol na uvo Širom Puta Ovo raditi kape su pogodne za sve glavu vrste i frizure u različitim industries, može biti poslužen kao kuhar kape, lepota spa kape i tako je na Pranje : šešire može biti mašina-oprala ili ruka-oprala.

Specifikacija

Material:
Breathable polyester
Package includes:
2 x Working hat with button :
Adjustable:
The caps are fit for any head shape.
Design:
- Sweatband on forehead :
- Elastic band on back :
- Adjustable band tie in bow :
- Two side button to release your pain on ear :
Wide Occasions:
These working caps are suitable for all head types and hairstyles in different industries, can be served as chef caps, beauty spa caps and so on :
Washing:
The hats can be machine-washed or hand-washed. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine