0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Jasno Kutija Slatkiša Skladištu Nije Lako Sjeckalicu Slatkiše Kutiju Sigurno Jasno Kontejnera za Kutiji za Slatkiše Kutija

Jasno Kutija Slatkiša Skladištu Nije Lako Sjeckalicu Slatkiše Kutiju Sigurno Jasno Kontejnera za Kutiji

KM 44.35
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

To je mali volumen, to neće oduzeti previše prostor, to je dobro mjesto u ladici.Transparentni, ne samo zgodno za skladištenje, ali i možeš da vidiš skladište elemenata unutrašnje kutiju, to je lako naći stvari.Napravio visokog kvaliteta plastike, ne-otrovna, bez mirisa, sigurno, firmu i čvrste, nije lako da se deformiše, nije lako slomiti.Sa odvojene poklopce da drže stvari odvojena i organizirana, nastavi sitnica je odvojena i lako identifikovati.Ovo skladište kutije sa poklopac su pogodne za skladištenje slatkiša, nakit, ukrase, ispekla grickalice i sl.Funkciju : 1. Sa odvojene poklopce da drže stvari odvojeno i organizirana, nastavi sitnica je odvojena i lako identifikovati. 2. Napravio visokog kvaliteta plastike, ne-otrovna, bez mirisa, sigurno, firmu i čvrste, nije lako da se deformiše ili simpatiju. 3. To je mali volumen, ne uzima puno prostora, to je dobro mjesto u ladici 4. Transparentni, ne samo zgodno za skladištenje, ali također mogu vidjeti skladište elemenata unutrašnje kutiju, lako naći. 5. Ovo organizator kutije sa poklopcima su pogodne za skladištenje svits, nakit, ukrase, ispekla grickalice, itd.Specifikacija : Predmet tip : transparentni kutiju.Materijal : plastiku.Boja : providno.Pojedinac proizvod veličine : povrsine. 6.5 x 5.5 x za 9,5 cm / 2.6 x 2.2 x je 3,7 cm.Težine : oko 191 g / za 6,7 grama.Prijavu : kutija slatkiša, kutiji, itd.Paket Listu : 6 transparentni kutije 6 x poklopac.Napomena : 1. Molim vas, dozvolite 1-2 cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala ti na razumevanju. 2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

Specifikacija

Item type:
transparent box.
Material:
plastic.
Colour:
transparent.
Individual product size:
approx. 6.5 x 5.5 x 9.5 cm / 2.6 x 2.2 x 3.7 inches.
Weight:
approximately 191 g / 6.7 ounces.
Application:
candy box, storage box, etc.
Package List:
6 transparent boxes :
6 x lid. :
Note:
1. Please allow 1-2 inch error due to manual measurement. Thank you for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine