0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
fengchensety Šarene San Amerikanaca Ručno Pero indijanska Kružne Neto za Djecu Momci Devojke Zid spavaće Sobe Visi Dekor Hvatač Snova Zalihe za Odrasle

fengchensety Šarene San Amerikanaca Ručno Pero indijanska Kružne Neto za Djecu Momci Devojke Zid spavaće

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

❤ Hvatač snova pomaže da se otarasiš nocne more, dobro snovi su zarobljeni u mreži i spustiš se niz perje na spavanje osoba. ❤ To može da bude visio na zidu, sofi, kamin, sto i krevet, da ukrasiš i dodaj udobno atmosferu. ❤ Je unikatna i divna ideja za poklon tvoje porodice ili prijatelja. ❤ Privlačna dizajn stvara mirna i vesela atmosfera za tvoju sobu, momci i djevojke sobu, dušo šator, dnevna soba, balkon prozor, svadbi, itd. ❤ Je rekao da su obje dobrog snovima i košmarima krece u noćnom vazduhu.Petlji, svoj centar upletena u mrežu snove da prođe kroz mrežu u san, ali čini loši snovi postanu zapetljala u mrežu, gdje su nestati na prvi svjetlosti zore.Šarene San Amerikanaca Ručno Pero indijanska Kružne Neto za Djecu Momci Devojke Zid spavaće Sobe Visi Dekor hvatač snova zalihe za adults100% novo i visoko quality Feature : To je rekao da su obje dobrog snovima i košmarima krece u noćnom vazduhu.Petlji, svoj centar upletena u mrežu snove da prođe kroz mrežu u san, ali čini loši snovi postanu zapetljala u mrežu, gdje su nestati na prvi svjetlosti zore.Hvatač snova pomaže da se otarasiš nocne more, dobro snovi su zarobljeni u mreži i spustiš se niz perje na spavanje osoba.To može da bude visio na zidu, sofi, kamin, sto i krevet, da ukrasiš i dodaj udobno atmosferu.Privlačna dizajn stvara mirna i vesela atmosfera za tvoju sobu, momci i djevojke sobu, dušo šator, dnevna soba, balkon prozor, svadbi, itd.Jedinstveno i divne poklon ideju za tvoj članovi porodice ili prijatelja.Specifikacija : Materijal : Drvene + Pamuka Thread Ring Promjeru : povrsine.20cm/iznosila 7,87 in Pendant Dužina : povrsine.38cm/14.96 in Color : Kao slike shown Quantity : 1 Pc Note : Nema prodavaonica paket.Molim vas, dozvolite 0-1cm greška zbog priručnik za mjerenje.pariz pobrini se da ti ne smeta pre nego što si ponudu.Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.Hvala ti!Paket uključuje : 1 x hvataču snova (druge pribor demo na slici nije uključeno.).

Specifikacija

Material:
Wooden + Cotton Thread
Ring Diameter:
approx.20cm/7.87in
Pendant Length:
approx.38cm/14.96in
Color:
As pictures shown
Quantity:
1 Pc
No retail package. :
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Dreamcatcher (other accessories demo in the picture is not included.) :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine