0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Dušo turpiju, Novorođenče Potrepštine Bebu turpiju Kit Jaka Kompatibilnosti Lako Iskoristi za Bebu Manikir

Dušo turpiju, Novorođenče Potrepštine Bebu turpiju Kit Jaka Kompatibilnosti Lako Iskoristi za Bebu Manikir

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Siguran i pouzdan : električna bebu ekser polisher specijalno je dizajniran je za bebu nokte i neće štetu kožu i noktima.Jaka kompatibilnosti : - plesati glavu je pogodan za većinu standard električni bebu ekser trimeri.Funkciju : upotrebu trlja glava će napraviti bebu nokte gladak je i čist i spriječiti ogrebotine na koži.Različite izbora : Postoje 6 različitih boja bebu trlja glave da biram, od kojih je svaka je za nokte razlicitih godišta.Jednostavno koristiti proces : možeš prvi pritisni ekser polisher u električnu ekser trimerom i pobrini se da je instaliran.Karakteristika : 1. Siguran i pouzdan : električna bebu ekser polisher specijalno je dizajniran je za bebu nokte i neće štetu kožu i noktima.2. Funkciju : upotrebu trlja glava će napraviti bebu nokte gladak je i čist i spriječiti ogrebotine na koži.3. Jaka kompatibilnosti : - plesati glavu je pogodan za većinu standard električni bebu ekser trimeri.4. Jednostavno koristiti proces : možeš prvi pritisni ekser polisher u električnu ekser trimerom i pobrini se da je instaliran.5. Različite izbora : Postoje 6 različitih boja bebu trlja glave da biram, od kojih je svaka je za nokte razlicitih godišta.Specifikacija : Predmet Tip : Beba Ekser Clippers Material : ABSProduct Specifikacije : 6pcs (1 Jedno za Bijele, Roze, Zuta, Zelena, Ljubičasta i Rose Red) Prikladno i Kompatibilni : za Combi, za Homet Tek, za Malo Martins Fioci je, za Fansidi, za Babysteps, za Anžuu, za Elera, za Fzcono, za Lil' Jumbl,za Cadrim, za Smallshow, za Gbaoy, za Thinkmax, za Umsky, za Bmazon, za Momcozy i Druge Standard Bebu Ekser Trimeri.Proizvod Uvod : Izabrati pravi Trlja Glavu Prema Bebi Nokte i Godinama, Sigurniji Bebu Ekser Brušenje Stanu, Koje Neće da ošteti Stratum Corneum ili Mekano Ekser Krevet.Paket Listu : 1 x Bijele Ekser File1 x Ružičaste Nokte File1 x Žute Ekser File1 x Zelene turpiju 1 x Ljubičasta Ekser File1 x Rose Red turpiju.

Specifikacija

Item Type:
Baby Nail Clippers
Material:
ABS
Product Specifications:
6pcs (1 Each for White, Pink, Yellow, Green, Purple and Rose Red)
Suitable and Compatible:
for Combi, for Homet Tek, for Little Martins Drawer's, for Fansidi, for Babysteps, for Anjou, for Elera, for Fzcono, for Lil' Jumbl,for Cadrim, for Smallshow, for Gbaoy, for Thinkmax, for Umsky, for Bmazon, for Momcozy and Other Standard Baby Nail Trimmers.
Product Introduction:
Choose the Right Grinding Head According to the Baby's Nails and Age, a Safer Baby Nail Sanding Pad, Which Will Not Damage the Stratum Corneum or the Soft Nail Bed.
Package List:
1 x White Nail File1 x Pink Nail File :
1 x Yellow Nail File :
1 x Green Nail File  :
1 x Purple Nail File :
1 x Rose Red Nail File :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine