0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Debljine Mjerač, 0-10mm Preciznost Tačnost Rundu Biranju Indikator Debljine Mjerač, Aluminijske Legure Materijal(Uperen u Glavu)

Debljine Mjerač, 0-10mm Preciznost Tačnost Rundu Biranju Indikator Debljine Mjerač, Aluminijske Legure Materijal(Uperen

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

ALUMINIJSKE LEGURE MATERIJAL : napravljen je od visokog kvaliteta aluminijske legure materijal, izvrsne, kompakt, čvrsto i trajna i ima dugu službe život.GLAVNI PRIJAVU : domet debljine mjerač je 0-10mm, koji se koristi za mjerenje debljine workpiece.Korišćena : Se ukazao savjet je iskoristio da izmeri debljine zidovima i čelik, i stan savjet je iskoristio da izmeri papir, nakit, i koža.TAČNO ČITANJE : brojčaniku oklop je nositi-otporan i transparentni, skali je jasno, nije lako padneš, i čitanje je tačno; za zaključavanje zajebi može popraviti biranju, što mjerenje precizniji i lakše da se koristi.VAŽNO PARAMETRE : ukupne dužine je oko 8 cm / 3.1 cm, i dial širina je oko 4 cm / 1.6 cm.Specifikacija : Predmet Tip : Debljine Skala Boje : Iver Materijal : Aluminijske legure Veličine : Ukupne dužine je povrsine. 8cm / 3.1 u, birajte širina je povrsine. 4cm / 1.6 u.Površine Udaljenost : Povrsine. 0-10mm / neriješeno 0 : 0.4 u Prijavu na vrh je iskoristio da izmeri debljine od zida,čelika, i stan glava je iskoristio da izmeri papir, nakit, koža.Paket Listu : 1 x Uperen u Glavu Debljine Gaugeor 1 x Stan Glavu Debljine Mjerač Napomena : Priručnik za mjerenje, zbog priručnik za mjerenje, molim vas da dopustite 1‑3mm greška.Hvala na razumijevanju.

Specifikacija

Item Type:
Thickness Gauge
Colour:
Sliver
Material:
Aluminum alloy
Size:
Total length is approx. 8cm / 3.1in, dial width is approx. 4cm / 1.6in.
Measuring Range:
Approx. 0-10mm / 0-0.4in
Application:
The tip is used to measure the thickness of the wall,steel, and the flat head is used to measure the paper, jewelry, leather.
Package List:
1 x Pointed Head Thickness Gaugeor :
1 x Flat Head Thickness Gauge    :
Note:
Manual measurement, due to manual measurement, please allow 1‑3mm error. Thanks for your understanding :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine