0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Baoblaze Ljubimca Kolapsoidni Mačka Tunel, Mačka Igračke Igrati Tunel Trajnih Antilop Skrovište Ljubimca Crinkle Tunel sa Loptom

Baoblaze Ljubimca Kolapsoidni Mačka Tunel, Mačka Igračke Igrati Tunel Trajnih Antilop Skrovište Ljubimca

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Napravljen od luksuzan poliester materijala, koji je prijateljski nastrojen prema tvojoj kućne ljubimce.meka trajna.Otvor dizajn,cool i za disanje, mekano na dodir, neprobojnu dizajn, lako za pranje.Zabavno igračka za mačke da igram, daje vašu macu na više načina da se zabavim, pruža sati vježbe ,samo-zabavni i krije.Kolapsoidni tunel za sporazum skladište i putovanja nosi, može biti lako savio dole i skladište kad nije u upotrebi.Zgodno i lako odvesti nigde, tvoj ljubimac nikad nije dosadno!.Tamo su igračke loptu u visi za mačke uživanje.Opis : Napravio za plišane poliester materijala, koji je prijateljski nastrojen prema tvojoj kućne ljubimce.meka uživanje.Specifikacija : Materijal : Kratka Luksuzan Polyester Size Karton : Veličine : 25x25x90cm/9.84x9.84x35.43inch Package Uključuje : 1 Deo Mačka Tunel Toy Note : 1. Molim vas, dozvolite malo greška zbog priručnik za mjerenje.2. Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.3. Želim ti divan-line u kupovinu!Imamo mnogo godina iskustva u prodaje robu online, mi smo se fokusirati na pruža najbolji proizvod i usluga za mušterije.

Specifikacija

- Material:
Short Plush Polyester
Size Chart:
Size:
25x25x90cm/9.84x9.84x35.43inch
Package Includes:
1 Piece Cat Tunnel Toy :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine