0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
WSZJJ Nerđajućeg Čelika Sigurnosna Vrata Munju Hasp Hardvera Pribor za Štali Skladište Vrata Vrata Zaključati sa Klizi Munju

WSZJJ Nerđajućeg Čelika Sigurnosna Vrata Munju Hasp Hardvera Pribor za Štali Skladište Vrata Vrata Zaključati

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

1. Napravljen od kvaliteta nerđajućeg čelika materijal, trajna i nije lako rust. 2. Munju je sacuvali, to je više stabilno i lakše za korištenje, pouzdan, i praktične. 3. Pogodan za različitih scenarija, kao što je skladište vrata, barn vrata i tako dalje. 4. Countersunk jebati rupu, zajebi instalaciju je stabilniji i jednostavno, više brinuti-besplatno. 5. Moderna izgled, delikatne ruke osjećaj i odlično koristimo iskustvo. 1. Napravljen od kvaliteta nerđajućeg čelika materijal, trajna i nije lako rust.2. Munju je sacuvali, to je više stabilno i lakše za korištenje, pouzdan, i praktične.3. Pogodan za različitih scenarija, kao što je skladište vrata, barn vrata i tako dalje.4. Countersunk jebati rupu, zajebi instalaciju je stabilniji i jednostavno, više brinuti-besplatno.5. Moderna izgled, delikatne ruke osjećaj i odlično koristimo iskustvo.Specifikacija : Predmet Tip : Vrata Bolt Material : Nerđajućeg Steel Product Veličine : Povrsine. 15.5 x za 6,7 cm / 6.1 x 2.6 innotes : 1. Samo glavni proizvoda je prodao, a preostalih proizvodi samo služi za ukras i nije na prodaju.2. Zbog razlike u svjetlo i ekran, boju stavka je možda malo drugačiji od slika.3. Zbog priručnik za mjerenje, velicine možda 1-2 cm u redu.podseti : Nakon primanja pakiranje, molim te provjeriti pakovanje i proizvod pažljivo.Ako je dobio predmet je neispravan ili ima nekih pitanja, molim vas nas kontaktirati preko e-mail na rješavanju problema.Ćemo odgovor što je prije moguće!Paket uključuje : 1 * Klizna Vrata Lock Due da priručnik za mjerenje, velicine možda bila greška u 1-2mm.

Specifikacija

Item Type:
Door Bolt
Material:
Stainless Steel
Product Size:
Approx. 15.5 x 6.7 cm / 6.1 x 2.6 in
notes:
1. Only the main products are sold, and the remaining products are only for decoration and not for sale. :
2. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture. :
3. Due to manual measurement, the size may be 1-2 cm wrong. :
remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible! :
The package includes:
1 * Sliding Door Lock :
Due to manual measurement, the size may have an error of 1-2mm. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine