0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Vrata Hooks Kupatilo Ormariću, može da se vrati Oko Vrata Kuka Vješalica za Odjeću za ručnike Radijator Ogradu Kupanje Kuka Drži Odjeću Šal Vješalicu (1 PC)

Vrata Hooks Kupatilo Ormariću, može da se vrati Oko Vrata Kuka Vješalica za Odjeću za ručnike Radijator

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Jedinstveni kuka je napravljen od Plastični-PVC,teško i trajna materijal,nije lako slomiti i može da odoli rust i skladišta.Preporučujem spremaju se da se od drveta, ili drvene površine.Visi u ladici lako da okači na razne torbe,odeća,peškiri i sl.Plastični vrata kuka sa brzo rušenje,čist,zgodno,praktične i prijenosni.Ovo kući skladište rješenje čini odličan poklon za studente koji žive u spavaonice,ili za bilo koga sa mali stan ili studio.Odmah dodaje skladišta bez uzela previše sobu i ostavi stvari u pogledu tako da mogu biti brzo zgrabio čim su potrebne.Spasio prostora i ubrzati suši od vlažne maramice,garderoba,donje rublje, i drugi dijelovi naša garderoba.Jedan hooks omogućiti besplatno položaj na radijatoru na različitim nivoima na različitim visine i samovoljno intervalima.Specifikacija : Materijal : PP Boja : BIJELA Dimenzije (H x D-x, W) : 10 x 6.5 cm x 2.6 cm jedno Težinu : 19.6 g svaka Nota : 1 : Zbog razlika između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.Jamčimo stil je isto kao i pokazala na slikama. 2.Veličina je mjeri po rukama, tamo može biti za 0,2-za 0,5 cm odstupanje 3. Ako iko pitanja o naredbu ili pošiljku, molim vas da kontaktirate nas bilo kada.Odgovorit ćemo te što je prije moguće.Molim te u potpunosti razumijevanju smo u drugačija vremenska zona.

Specifikacija

Material:
PP
Color:
WHITE
Dimensions (H x D x W):
10cm x 6.5cm x 2.6cm each
Weight:
19.6g each
Note:
1:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.
2.Size is measured by hands, there may be 0.2-0.5cm deviation :
3. If any questions on order or shipment, please feel free to contact us at any time. We will respond you as soon as possible. Please fully understanding we are in different time zone. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine