0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Vanjski CD, DVD Voziti USB C CD, DVD Jednokratni/Pisac Slim Prenosni Mjesto u CD, DVD Čitač za MacBook Pro/Zrak/Mac/Laptop/Windows10 (Iver)

Vanjski CD, DVD Voziti USB C CD, DVD Jednokratni/Pisac Slim Prenosni Mjesto u CD, DVD Čitač za MacBook Pro/Zrak/Mac/Laptop/Windows10

KM 20.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

★【Srednjoj Skladište i Srednja Brzina USB C Voziti】 tip C disk ponude od 5 do 10 puta više prostora nego drugima što znači podrške za pohranu podataka do 128 GB i podrška je 8,5 G 4.7 G 700 MILIONA CD, DVD gori sposobnosti.Sa panasonic UJ-120 DB-ROM Kombinacija Vozi Unutra, brzina je da 8 X (10.8 MB/trenutak) u pisati Dvd-e, i čitanje brzina je da 24 X(OD 3,6 MB/trenutak) na CD-u. ★【Ultra Slim i Prijenosni Disk】 0.7 cm mršava i 11.95 unci težinu uspjeti sporazum, ne samo da pojača desktop prostor ali također odgovara za tebe, kada ti treba ih na tvoj poslovni put. ★【Posebno napravljeno za Macbook】 Savršena za novi Mac Book i Mac Book Zrak/Profesionalci koristeći USB C .Svaki predmet mi pružamo USB Tip c(Djevojka) da USB(Muškarac) pretvarač, pa kada želite koristiti za USB port Macbook Zrak/Pro ili druge Sveska, možeš koristiti glatko sa tim. ★【Generalno Kompatibilni】Ovo vanjski CD, DVD-vozim se slaže sa Windows XP/2003/Wind8/Vista 7, Linux, Mac-10 OS sistem, NE skladu sa veća verzija od OS X Yosemite.Spreman za Mac/Samsung/ASUS/KONJA/Del/Sony/Acer i druge Notes i Laptop-PC bez unutrašnje voziti ali sa USB C ili USB sklopove. ★【Uključi i Igraj se, Lako se Koristi】 Slot-u utovar, samo uključi i igraj, ne vozač program potrebno. ※ Visoko preporučujem da koristim profesionalni softver poput Burn Aware Besplatno i Moć DVD spaliti CD/DVD. [Softver NIJE uključeno.] ※ Cilj nam je da svojim klijentima zadovoljavajući u kupovinu iskustvo.Ako budeš imao kakvih problema tokom u kupovinu, molim vas, ne oklijevajte da nas kontaktira.Jednostavno do nas do poruku. ★★ Ne može da se koristi za ipad tablete,Nisu dostupni na i OS.može se koristiti za laptop, desktopa.★★.

Specifikacija

Uz robu koja se daje prilikom kupovine