0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Prilagodljiva Pas Kolicima,Ljubimca Kolica Na 2 Točka,Pas Skuter Walker Prilagodljiva za Noge Rehabilitaciju,Svjetlo Težinu,Lako Okupite - Pas Kolicima za Vratiti Noge

Prilagodljiva Pas Kolicima,Ljubimca Kolica Na 2 Točka,Pas Skuter Walker Prilagodljiva za Noge Rehabilitaciju,Svjetlo

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

☞ Materijala i mogućnosti : ukupnog okvir je napravljen od lagan avijaciju aluminijuma, što je svjetlo i jaka,naša kolica je napravio visokog kvaliteta aluminijuma, jake,trajna.Uz pomoć našeg kolicima, tvoj ljubimac mogu hodati i vodim lmost kao normalna ljubimca. ☞ Podešavanje : visinu, širine i dužine ljubimca kolicima može biti prilagođena ljubimca je tijelo bez razaranje.Prilagodljiva rame trake pružiti najbolji udobnosti i pokretljivosti za tvoj ljubimac, tako da možeš uživati u hoda i ide. ☞ Oprezan Zaštitu : područja gdje kolicima dira ljubimca su napravljeni od nositi-otporan odeću, koju je mekan, udobno i ne boli, pas je kožu.Naprijed grudi remen je proširio spriječiti ljubimce u bijegu. ☞ Dizajniran je za invalidna ljubimce : naša kolica su lako da stavi i skini.To može pomoći ljubimce sa povrijeđen i invalidi noge da hoda.Ublažiti bol koji svog voljenog ljubimca ne hodaj normalno.Tvoja kuca mogu hodati sigurno i nezavisno opet. ☞ Prijateljski Maltene : Molim te mjere tvog psa prije kupovine.Kada je tvoj pas koristi kolica, po prvi put, to je možda neugodno, molim te malo strpljenja i vrijeme, tako da to može da se adaptira i da ga novi "" noge "".Napravi Sretan i Zdrav Život za kućne Ljubimce i Ljubimca Roditelji!Pas invalidska kolica pružamo ti najbolji prijatelji, uz sretan i zdrav život zaslužuju.Napravljen od aluminijske legure, svjetlo težinu, nosim-otporna, prljavštine-otporna, nije lako rust, trajna.Ne miješati sa normalno ljubimca život, je lagan za postavljanje, razdvojene, i lako nositi i radnje.Visinu, širine i dužine ljubimca kolica su promjenljivi i prilagođava tvoj ljubimac unutar granica.Naš ljubimca kolicima podržava tvoj pas je stražnje noge tako da mogu da trče, igrati i potrošiti sa svojom porodicom.Lako prodavnici, da ponesem i čist - naše srednje da velikog psa invalidska kolica mogu biti stavljeni stan lako možeš učitati ih u autu kad se vaša porodica je odavde, ili prodavnicu ih kad nije u upotrebi. U određivanju : Proizvod ime : ljubimca wheelchair Material : aluminijuma alloy Size : XXS , X , X-širi , S , M Tu je Maltene : 1. Molim te mjere telo (dužinu, nazad visine, hip širina) i breme tvoje životinja prema sliku.Izabrati pravi kolicima veličine za vašeg ljubimca.2. Ovo kolicima samo pruža hoda aids za kućne ljubimce sa invaliditetom noge i nema terapeutski učinak.Ako budeš imao kakvih problema dok koristi ovaj proizvod, kontaktirajte nas putem e-maila.Daćemo vam zadovoljavajući služba unutar 24 sata.

Specifikacija

Product name:
pet wheelchair
Material:
aluminum alloy
Size:
XXS , XS , XS-widening , S , M
✔ Tips:
1. Please measure the body shape (length, back height, hip width) and weight of your animal according to the picture. Choose the right wheelchair size for your pet. :
2. This wheelchair only provides walking aids for pets with disabled hind legs and has no therapeutic effect. :
If you encounter any problems while using this product, please contact us by email. We will provide you with a satisfactory service within 24 hours. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine