0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Plastični Patka, Nosim Otporan na Plastičnu Zanata Simulacija Patka Kip Patka Kip, na Lijepa Mjesta Dvorišta Tržni centar Scene Vrtovima(Ženska Patka)

Plastični Patka, Nosim Otporan na Plastičnu Zanata Simulacija Patka Kip Patka Kip, na Lijepa Mjesta Dvorišta

KM 26.50
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Izuzetan rad, glatko linije, živo patka ukrase, u redu detalje, visoko simulacija, lepa i živahno.Napravljen od visokog kvaliteta plastične materijala, trajnih, nosim‑otporan i dobro izolaciju.To je dobro vodootporne performans i može biti stavljena u polje ili pluta u vodi, tako kao vrt fontane, ribe jezero, i bazena.Pomoćne model je pogodan za ukras vrtova, dvorišta, tržni centar pozornice, lijepa mjesta i parkovima.To nije samo smrtonosne mamac za lov i ribolov, ali i jedinstveni objekat za vrt kući ukras ili kolekciju.Karakteristika : 1. Izuzetan rad, glatko linije, živo patka ukrase, u redu detalje, visoko simulacija, lepa i živahno.2. Napravljen od visokog kvaliteta plastične materijala, trajnih, nosim‑otporan i dobro izolaciju.3. To je dobro vodootporne performans i može biti stavljena u polje ili pluta u vodi, tako kao vrt fontane, ribe jezero, i bazena.4. Pomoćne model je pogodan za ukras vrtova, dvorišta, tržni centar pozornice, lijepa mjesta i parkovima.5. To nije samo smrtonosne mamac za lov i ribolov, ali i jedinstveni objekat za vrt kući ukras ili kolekciju.Specifikacija : Predmet Tip : Plastične Duck Material : Plastične Boja : Kao što je prikazano u picture Width : Povrsine.16cm/6.3 in Application : Bazen dekoraciju, travnjak decoration Weight : Povrsine.301g~308g/10.6 oz~10.9 oz Paket Listu : 1 x Plastične Duck Note : 1. Molim vas, dozvolite 1‑2in greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

Specifikacija

Item Type:
Plastic Duck
Material:
Plastic
Color:
As shown in the picture
Width:
Approx.16cm/6.3in
Application:
Pool decoration, lawn decoration
Weight:
Approx.301g~308g/10.6oz~10.9oz
Package List:
1 x Plastic Duck :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine