0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Multi-Ugao Mekan Jastuk za ipad, Tableta Jastuk Krilu, ustanite za iPad,eReaders, Telefona, Knjige, Časopise Tableta Stajati Jastuk Držač (Plava)

Multi-Ugao Mekan Jastuk za ipad, Tableta Jastuk Krilu, ustanite za iPad,eReaders, Telefona, Knjige, Časopise

KM 8.99
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

【Premije Materijal】površinu mekan jastuk stajati je cotton, što može biti odvojen i oprati, a unutrasnjost je puna mekan sunđer.To je lagan ali dovoljno čvrste da podržavam tvoj uređaj. 【Praktične Dizajn】ploču jastuk stajati karakteristike 3 gledanje uglove, onda neka jastuk drži ploču ili knjigu u ugao to najbolje odgovara.Može se rotiraju 3 različita gledanje uglova na svaki čitanje poziciju i promijeniti rasvjetu, i to može biti stavljen na koljena, to može biti uspravno ili stan. 【Prenosni Dizajn】ploču jastuk stajati vlasnik je prenosivi, i to je lagan, to je i druga generacija novi nadogradnju sa metal polja, može podići vizuelni visinu od telefona ili tableta, dopuštajući da ti da paziš udobnije.Neto džep na stranu čini da je to lako radnju pribor kao što su slušalice, olovke, i naplaćuje kablove. 【Udobno Koristiti】Jednostavno mjesto svojim uređajem na jastuku stani, pomeri se od stola za svoj sto, lounge stolicu, krevet, ili čak i preseliti u auto za udobno jahati na idi. 【Idealno Poklon】Ovo multi-ugao mekan jastuk stajati je godinu tableta dodatak poklon za i Pad, e-čitač, ploču, i ljubitelji knjige.Bonus metalni pristalica može popraviti telefon na jastuku, savršeno mobilni telefon nosioc!.Specifikacija : Veličine : 10.6*9.3*8.7 u Ime : Tableta Jastuk Stajati držač Boja : Roze,Zeleno,Crni,crno Plavi,Svetlo Plava,Crveno Vino,Siva Jakna : Flanel Napuniti : Sunđer Zašto biramo Tableta Jastuk Stajati? 1.Multi-ugao mekan ploču da podnesem. 2.Okreni za savršen zamijeni. 3.Pogled slobodne ruke i confortably. 4.Mekan, čvrsto i lagani. 5.Sjajno za ipad, tablete, knjige i sl.Pranje prijedloga : tkanine pokriti može biti uklonjeni i oprala normalno, i veš temperatura ne prelazi 40°.Napomena : Kada ovaj proizvod je poslao, to je pod pritiskom.Nakon otvaranje paket, treba da čekamo oko 15 minuta prije nego što se to može biti ponovo uspostavljena i obično koristi.

Specifikacija

Size:
10.6*9.3*8.7in
Name:
Tablet Pillow Stand holder
Color:
Pink,Green,Black,Dark Blue,Light Blue,Wine Red,Gray
Jacket:
Flannel
Fill:
Sponge
Why choose our Tablet Pillow Stand? :
1.Multi-angle soft tablet stand. :
2.Flip for the perfect viewing angle. :
3.View hands-free and confortably. :
4.Soft, sturdy and lightweight. :
5.Great for ipads, tablets, books and etc. :
Washing suggestions:
the cloth cover can be removed and washed normally, and the washing temperature does not exceed 40°.
Note:
When this product is shipped, it is compressed. After opening the package, you need to wait about 15 minutes before it can be restored and used normally. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine