0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
magree Aktivni Digitalni Olovku, Olovka, Olovke Generalno Kompatibilni Srednjoj Tačnost Brzi Odgovor s za Bilježnicu za Tablete za Mobilne Telefone(Roze)

magree Aktivni Digitalni Olovku, Olovka, Olovke Generalno Kompatibilni Srednjoj Tačnost Brzi Odgovor s za

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

[2 u 1 Dizajn] Jedan kraj je disk olovku napojnicu sa visokom preciznost i osjećajem i nema kašnjenja, drugom kraju je trajnim kondenzator platna, pogodan za normalno koristiti. [Srednjoj Tačnost] Sa brzo i osjetljiva odgovor, ovo digitalni olovka će ti omogućiti da se lako nacrtati i dodaj sjenke precizno i pažljivo. [Generalno Kompatibilni] Sa širok spektar prijavu, ovo olovka olovku mogu biti korištene za mobilne telefone, stolove i druge ekran diraj uređaje. [Lako Operaciju. Ovo olovka, može biti povezan sa ekrana lako.To može djelovati osnovne pisanje funkcije bez softver postavke ili veze. [Lagan Prenosni] olovka je svjetlo u težini i prostor spašavanje, možete da stavite ovo u torbu i odvesti bilo gde , zgodno i praktične.Karakteristika : 1. [2 u 1 Dizajn] Jedan kraj je disk olovku napojnicu sa visokom preciznost i osjećajem i nema kašnjenja, drugom kraju je trajnim kondenzator platna, pogodan za normalno koristiti.2. [Srednjoj Tačnost] Sa brzo i osjetljiva odgovor, ovo digitalni olovka će ti omogućiti da se lako nacrtati i dodaj sjenke precizno i pažljivo.3. [Lako Operaciju. Ovo olovka, može biti povezan sa ekrana lako.To može djelovati osnovne pisanje funkcije bez softver postavke ili veze.4. [Lagan Prenosni] olovka je svjetlo u težini i prostor spašavanje, možete da stavite ovo u torbu i odvesti bilo gde , zgodno i praktične.5. [Generalno Kompatibilni] Sa širok spektar prijavu, ovo olovka olovku mogu biti korištene za mobilne telefone, stolove i druge ekran diraj uređaje.Kako da Koristim : Koristiti Directly Specification : Predmet Tip : Olovka Pen Material : Aluminijuma Alloy Application Prostor : Diraj Uređaje Kao što su Mobilne Telefone i Tablets Function : Jedan Kraj je Disk Olovku Napojnicu sa Visokom Preciznost i osjećajem i Nema Kašnjenja, Što je Jako je Pogodan za Rukopis i Detaljne Crtež; Drugom Kraju je Trajnim Kondenzator odeću, Koju je Jako je Pogodan za Normalno Koristi, Kao što Čačkao Web Stranice i Igre Paket Listu : 1 x Stylus Olovku.

Specifikacija

Item Type:
Stylus Pen
Material:
Aluminum Alloy
Application Scope:
Touch Devices Such As Mobile Phones and Tablets
Function:
One End is a Disc Pen Tip with High Accuracy and Sensitivity and No Lag, Which is Very Suitable for Handwriting and Detailed Drawing; the Other End is a Durable Capacitor Cloth, Which is Very Suitable for Normal Use, Such As Scrolling Web Pages and Games
Package List:
1 xStylus Pen :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine