0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
KHDF Nosne Aspirator Električni Nos Čistiji Sigurnost Prenosni USB Puni Nosne Sluz Nosne Aspirator Nivo 5 Prilagodljiva 1 Deo Set 1126

KHDF Nosne Aspirator Električni Nos Čistiji Sigurnost Prenosni USB Puni Nosne Sluz Nosne Aspirator Nivo

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Nosne čistačima su mora za bebe, jer su uvijek sline, i to je štetan da čist i obriši nos često, koristim ovaj uređaj omogućava da ti očistim bebine sluzi lako i brzo bez ikakve štete ili štete. 5 Prilagodljiva nivoima ti dopustiti da upotrijebiš i kontrole apsorpcija intenzitet da nježno ocisti nos zaliva.Jaka i moćna apsorpcija dizajn da pruža efikasna i detaljno čistim iskustvo za tvoje dijete.Dobar kvalitet bebu briga uređaj, kada su sline, ne treba da obrišem beba je nos sa pljuvačkom ručnik ili papirni peškir.Električni, pametan i USB naplaćuje za lako dugovječnost, izdržljivost i visoke kvalitete.Silikon glava je meka i ne naškoditi tvojoj bebi je nos.To je brzo i lako se koristi.To može da bude rastavljen, očistiti, i mogu dezinficirati sa toplom vodom.To je posebno pogodna za deca od 0-6. Sa profesionalnim, udobno se bavi, možeš dovesti prenosni i prenosni uređaje.Specifikacija : Tip : Electric Main Materijal : Plastične Boja : Kao slike shown Size : Jedan Size20x4cm(7.87x1.57in) Količinu : 1 Set Note : 1.1 cm = 0.39 cm.2.Molim vas, dozvolite 0-1cm greška zbog priručnik za mjerenje.pariz pobrini se da ti ne smeta pre nego što si ponudu.3.Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.Hvala ti!Paket uključuje : 1 x Nos Cleaner2 x Apsorbuje Head1 x USB kablovsku.

Specifikacija

Type:
Electric
Main Material:
Plastic
Color:
As pictures shown
Size:
One Size
20x4cm(7.87x1.57in) :
Quantity:
1 Set
1.1cm = 0.39inch. :
2.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
3.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Nose Cleaner :
2 x Absorb Head :
1 x USB cable :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine