0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Goshir Zime Termo Rukavice, na Otvorenom Puni se Električni Baterija Usijane Rukavice za Muškarce i Žene, Zatvoreni Baterije Ruku Toplije Rukavicu Linijaši za Penjanje na Planinarenje Biciklizma Ski

Goshir Zime Termo Rukavice, na Otvorenom Puni se Električni Baterija Usijane Rukavice za Muškarce i Žene,

KM 23.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

1. Naš usijane ski rukavice su od somota linija i termalni pamuk, meka i topla, pogodan za skijanje, ili biciklizma. 2. Izgradio-u 5 V 6000m Ah bateriju, USB puni se, lako se koristi.To može podršku otvorenom koristiti za oko 3,5 sata da bi se osiguralo da vaš aktivnosti na otvorenom su toplo i ugodno. 3. Rukavicu pruža širok grijanje zoni, koja pokriva cijelo nazad ruku i sve prste, pogodan za hladno, ili je samo za više komfora i toplinu. 4. Pogodan za muškarce, žene, tinejdžeri, i starije.Rukavice su najbolje poklone za porodicu i prijatelje, na Božić, dan Zahvalnosti, rođendan.Mogu ti dati topao zime. 5. Jako je pogodan za razne otvorenom sport na hladnog dana, poput bježanja, biciklizam, planinarenje, klizanje, na kampovanje, skijanje, pecanje, lov, i sl.Opisati : Usijane ski rukavice su od somota linija i termalni pamuk, meka i topla, pogodan za razne otvorenom sportski u hladnom vremenu.Specifikacija : Ime : USB usijane ski gloves Packing veličine : 40*18*6cm/15.75*7.09*2.36 inches Voltage : 5 VInterface : USBPower : 4,5 w Working vrijeme : oko 3,5 hoursnotes : Zbog priručnik za mjerenje, molim vas da dopustite blagi tolerancije u veličinu, a svjetlost u fotografija može izazvati boja biti drugačiji od onog u stvarnom životu.Paket Uključujući : Usijane rukavice*1 par.

Specifikacija

Name:
USB heated ski gloves
Packing size:
about 40*18*6cm/15.75*7.09*2.36 inches
Voltage:
5V
Interface:
USB
Power:
about 4.5w
Working time:
about 3.5 hours
notes:
Due to manual measurement, please allow a slight tolerance in size, and the light in photography may cause the color to be different from that in real life. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine