0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Geriop Projektor Ekran, Film Projekcija Ekran Prenosni Otvorenom Pere za Zatvorenom Otvorenom Koristiti za Kući Pozorište

Geriop Projektor Ekran, Film Projekcija Ekran Prenosni Otvorenom Pere za Zatvorenom Otvorenom Koristiti

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Pustit reflektivnim sintetička vlakna materijal sa visokom svedok, visoko projekcija svjetlost, dobar imidž jasnoće i veliki zamijeni.Lagan, teško, dobrog kvaliteta, trajna.To je stan i fleksibilna, i to nije lako žute u dugoročnu koristiti.Foldable, pere, lako nositi, za upotrebu na mobilni ili otvoreni prostori.Može se koristiti za zatvorenom ili na otvorenom mobilni prikazivanje otvorenom filmove, pogodan za rešetaka, restoranima, trgova, dvorišta, crkava, na otvorenom na kampovanje, turizam, itd.Lako iskoristi, može biti vezana na polici, zakucao u zid, izvukao se s užetom, itd.Karakteristika : 1. Pustit reflektivnim sintetička vlakna materijal sa visokom svedok, visoko projekcija svjetlost, dobar imidž jasnoće i veliki zamijeni.2. Lagan, teško, dobrog kvaliteta, trajna.To je stan i fleksibilna, i to nije lako žute u dugoročnu koristiti.3. Foldable, pere, lako nositi, za upotrebu na mobilni ili otvoreni prostori.4. Može se koristiti za zatvorenom ili na otvorenom mobilni prikazivanje otvorenom filmove, pogodan za rešetaka, restoranima, trgova, dvorišta, crkava, na otvorenom na kampovanje, turizam, itd.5. Lako iskoristi, može biti vezana na polici, zakucao u zid, izvukao se s užetom, itd.Specifikacija : Predmet Tip : Projekcija Screen Material : Sintetički Fiber Surface : Profesionalni R Kako da Koristi : Vezana Na Polici, Zakucao U Zid, Izvukao se s užetom, itd.Glavni Koriste : Kući, na Otvorenom Mobilni Prikazivanje Otvorenom Filmove, Rešetaka, Hotel Štale, Trgovi, Dvorišta, Crkava, na Otvorenom na Kampovanje, Turizam, itd.Paket Listu : 1 x Projekcija Screen1 x Rope4 x Kuka.

Specifikacija

Item Type:
Projection Screen
Material:
Synthetic Fiber
Surface:
Professional R & D Texture
Gain:
1.0
Visual Angle of View:
160 Degrees
Style:
Simple, Black Edge, Perforated;
How to Use:
Tied to The Shelf, Nailed to The Wall, Pulled up with a rope, etc.
Main Uses:
Home, Outdoor Mobile Screening Outdoor Movies, Bars, Hotel Stalls, Squares, Courtyards, Churches, Outdoor Camping, Tourism, etc.
Package List:
1 x Projection Screen :
1 x Rope :
4 x Hook :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine