0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
FAKEME Pseću Hranu Slagalice Polako Feeder Povećati koeficijent INTELIGENCIJE je Pas Obuku Interaktivni Igračke Užinu Zdjelu Vježba U njegovim ocima

FAKEME Pseću Hranu Slagalice Polako Feeder Povećati koeficijent INTELIGENCIJE je Pas Obuku Interaktivni

KM 16.45
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Da razvije pse IQ povećanjem interakcija između psa i igračku, i da pomognem psa oslobodi dosade.Najbolje prema obuku pas slagalice igračka za tvoj ljubimac, Uživaj sretan put sa štene.KREATIVNI PAS ZAGONETKA : Ovo zabavnim, i imala psa prema slatkiša igračka je interaktivni slagalice , To nije lako za psa, tako da može zadržati polako hrani dijetu da pomognem psa svari i razviti zdravoj dijeti navika.VRIJEME je za jelo : Usporiti obrok vremena da pomoć svoje pse probavu sa ove hrane slagalice, ili to iskoristiti kao prema slatkiša igračka da nahranim tvog psa zdrave grickalice.Napravljen od visokog kvaliteta PP materijal, to je ne-otrovno i za pse.Anti-iskliznes dizajn na dnu može spriječiti pas iz kreće disk kad jedeš.Opis : - KREATIVNO PAS ZAGONETKA : Ovo zabavnim, i imala psa prema slatkiša igračka je interaktivni slagalice , To nije lako za psa, tako da može zadržati polako hrani dijetu da pomognem psa svari i razviti zdravoj dijeti navika. - VRIJEME je za jelo : Usporiti obrok vremena da pomoć tvoj pas je probavu sa ove hrane slagalice, ili to iskoristiti kao prema slatkiša igračka da nahranim tvog psa zdrave grickalice. - Napravljen od visokog kvaliteta PP materijal, to je ne-otrovno i za pse.Anti-iskliznes dizajn na dnu može spriječiti pas iz kreće disk kad jedeš. - Da razvije pse IQ povećanjem interakcija između psa i igračku, i da pomognem psa oslobodi dosade. - Najbolje prema obuku pas slagalice igračka za tvoj ljubimac, Uživaj sretan put sa štene.Specifikacija : Materijal : PP Veličine : 24x22.5x2.5cm/9.45x8.86x2.5inch Package Uključuje : 1 Deo Pas Obuku Polako Feeder Note : 1. Molim vas, dozvolite malo greška zbog priručnik za mjerenje.2. Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.3. Želim ti divan-line u kupovinu!Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.Tako da bi smo dostaviti najkvalitetnije proizvoda i usluga da upoznam tvoje zadovoljstvo.

Specifikacija

- Material:
PP
- Size:
24x22.5x2.5cm/9.45x8.86x2.5inch
Package Includes:
1 Piece Dog Training Slow Feeder :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine