0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Ekstra Dugo Nositi Nos Kliješta, 400mm/16inch Alat Čelika, Plastični, 90 Stepeni Nagnuti Čeljusti Zakrivljeni Nos Popraviti Alat

Ekstra Dugo Nositi Nos Kliješta, 400mm/16inch Alat Čelika, Plastični, 90 Stepeni Nagnuti Čeljusti Zakrivljeni

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

[Pogodan za "uradi sam"] Zakrivljeni nos kliješta su praktične, divno i neophodni alat za amatere. [Skliznuti otpor] ručku je napravljen od plastike tehnologija, površina je zrnasto, i to je dobra anti-skid i ulje otpora. [Čvrste i trajna] Iglu nos kliješta su napravljeni od alat čelika, sve je stati na visoku temperaturu, i chuck je ugasila dva puta, što je nepokolebljivo i trajna. [Moćan funkcije] Ovo vrsta kliješta mogu biti korištene da se povučeš, popraviti i pokupiti predmete u uskom pozicije. [Široku upotrebu] Iglu nos kliješta su posebno dizajnirani za žicu obradu, elektronika, električne aparata, i nakit popravke, sa širok spektar koriste.Specifikacija : Predmet Tip : Zakrivljeni Nos Kliješta Materijal : Alat Čelika + Plastične Veličine : Povrsine.400mm/16in Prijavu : kombinacija tokarskog i pretvara alat može napraviti razne radi Paket Listu : 1 x Zakrivljeni Nos Kliješta Napomena : 1. Molim vas, dozvolite 12in greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju. 2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

Specifikacija

Item Type:
Curved Nose Pliers
Material:
Tool Steel + Plastic
Size:
Approx.400mm/16in
Application:
The combination of lathe and turning tool can create various works
Package List:
1 x Curved Nose Pliers :
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine