0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
DGHSMJ Kolapsoidni Skladište Organizator,Prostor Spašavanje Skinuti Ultra-Tanki sa Kotačima Multi-Sloj Stoji Police Regala Sobi Ured Odjeću Novčanik Knjigu Prikaži Stajati Ormaru Police

DGHSMJ Kolapsoidni Skladište Organizator,Prostor Spašavanje Skinuti Ultra-Tanki sa Kotačima Multi-Sloj Stoji

KM 67.36
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

❤【Dovoljno kapaciteta】možeš da koristiš Više skladište police u prodavnicu razne stvari : knjige, odjeća, cipele, igračke, umjetnina, ukrase, torbice, itd.U isto vrijeme, možeš staviti nešto na njemu, od kojih svaki ima noseći kapaciteta oko 22 kile/11kg. ❤【Lagan i jak】visokog kvaliteta debele karbonska struktura medvjedi veći teret, je trajnim, mogu da držim veliki broj predmeta, i to je lako, to je vodootporno pere, i može biti lako koriste brisati sa čistu odeću, i to je lako da se preselimo sa 360 stepeni volan. ❤【Prostor-spašavam dizajn】Kada foldable dizajn nije u upotrebi, samo treba da zadržite ga i stavite u uglu.Kada ti je to potrebno, samo ti treba da se izvuci ga i vežite ga iskoristiti da radnji su sitnice, pravi kuću .. više uredan. ❤【Lako da okupi】Nema potrebe da se okupe, samo izvuci ga kad je primio, i vežite se interfejs koristiti.Ne komplikovano koraci su potrebne. ❤【Širok spektar koriste】jako je pogodan za skladištenje odjeća, cipele, torbe, igračke, knjige, itd.To je pogodan za mnogo mjesta : studija, spavaćoj sobi, djeco sobu ili ured.Izvrsno rješenje za lagan skladište treba. ❤ Zašto kupi našu police?Knjigovodstveni kapaciteta 11kg/22 kg mogu dospjeti na policu medved teži težinu bez oštećenja.Nosi 360 stepeni kotur moze biti slobodno se preselila u bilo koje mesto, i kad ti ne trebaju, možeš staviti svoje police u uglu i skloni ga.❤ Specifikacija : boja : crna White Shelf slojeva : 5-Red , 4-Reda , 3-Tier Material : Ugljen steel Feature : Foldable sa pulley Function : prodavnici knjiga, cipele, odjeću, itd.Prilikom : Porodica kuhinja, dnevna soba,wc❤ Paket Sadržaj : Mobilni rack*1set❤ Usluzi : 1. Zbog neke nekontrolirano faktora u prijevoz proces, ako je proizvod te primiti je oštećena, molim te, ne ustručavajte se da nas kontaktira, da ćemo odgovor sa zadovoljavajući rješenje u roku od 24 sata.2. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naših proizvoda, molim vas da kontaktirate nas, mi ćemo biti srecan da ti pomognem.

Specifikacija

color:
black White
Shelf layers:
5-Tier , 4-Tier , 3-Tier
Material:
Carbon steel
Feature:
Foldable with pulley
Function:
store books, shoes, clothes, etc.
Occasion:
Family kitchen, living room,bathroom
❤ Package Contents:
Mobile rack*1set :
❤ Customer Service:
1. Due to some uncontrollable factors in the transportation process, if the product you receive is damaged, please don't hesitate to contact us, we will reply with a satisfactory solution within 24 hours. :
2. If you have any questions about our products, please feel free to contact us, we will be happy to help you. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine