0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
DALIZHAI777 Ptica u Kavezu 59.8 Metal Veliki Ljubimca Ptica u Kavezu u Zatvorenom Otvorenom Razmnožavanje Zabavno Multifunction Papagaji Makao Cockatiel Ptičje Gnezdo Papagaja Kavez

DALIZHAI777 Ptica u Kavezu 59.8 Metal Veliki Ljubimca Ptica u Kavezu u Zatvorenom Otvorenom Razmnožavanje

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Ovaj kavez je napravljena od pa obojana hrđa-dokaz metal i wood, trajnih za dugo koristim.Sveukupno dimenzije : 47.5 * 48 * 152 cm / 18.7 * 18.9 * 59.8 u.Ovaj kavez je igra vrh, to su drvene grgeč i merdevine za tvoj ljubimac ptice besplatno letjeti i proživiš.Ovaj kavez je 4 skinuti nerđajućeg čelika profiteri, i 2 unutra profiteri imati svoj zaključavam vrata.Ovo kavezu je 4 360 stepeni okrenite točkovima za pokretljivost i stabilnosti.Ovaj kavez je opremljen sa 2 skliznula-iz posude za lako čišćenje.U razdvojene mreža vijeće između ptice i pladanj može spriječiti ptice od hodanja direktno na njihov izmet, što osigurava tvoje kućne ljubimce'hygiene i urednosti od cockatiel ptica u kavezu.Ovo kavezu je dugme za zaključavanje da spriječi ptice iz bježi; udicu zaključavanje na hrani vrata za zgodno nahraniti replenishment i za sigurnost svrhu, kao.Specifikacija : Materijal : Metal Color : Black Quantity : 1 PCProduct Veličine : Povrsine. 47.5 * 48 * 152 cm / 18.7 * 18.9 * 59.8 in Package Veličine : Povrsine. 118 * 51 * 16.5 cm / 46.5 * 20.1 * 6.5 in Package Težinu : Povrsine. 21.03 kg / 46.36 lbs Toy Uključuje : vješanje prsten bell je vezan.To će se dodati više zabavno za tvoj ljubimac ptice.Obavijest : 1. Molim te provjeri veličine prije kupovine.Zbog priručnik za mjerenje, bila greška u 0-5mm će se dogoditi.molim za milost!2. Isključujući stvari osim ptica u kavezu prikazana u proizvod fotografije.3. Imajte na umu da je zbog različitih monitora, tamo može biti blagi boja razlika, molim te, shvati.4. Gore podatke je samo za pozivanje, veličina je ručno mjere, svaki promjenljive mogu biti drugačije, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod, hvala ti.5. Ako pronađeš li bilo kakvih problema sa naše proizvode, slobodno nas kontaktirati preko e-maila, mi će riješiti problem, što je prije moguće.6. Pozdravite dijeljenje i povratne informacije, pa da možemo da ti pružiti bolje proizvoda i usluga.7. Hvala vam na poseti moju radnju, klik da udje u moju radnju, tamo će biti mnogo proizvoda za svoju preporuku.Ovo ptice perches mogu ti pomoći da se opustiš i dekompresije kada si se igram sa tobom ptice.

Specifikacija

Material:
Metal
Color:
Black
Quantity:
1 PC
Product Size:
Approx. 47.5 * 48 * 152cm / 18.7 * 18.9 * 59.8in
Package Size:
Approx. 118 * 51 * 16.5cm / 46.5 * 20.1 * 6.5in
Package Weight:
Approx. 21.03kg / 46.36lbs
Toy Included:
A hanging ring bell is attached. It will add more fun for your pet birds.
Notice:
1. Please check the size before buying. Due to manual measurement, an error of 0-5mm will occur. beg for mercy! :
2. Excluding items other than the bird cage shown in the product photos. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand. :
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, each variable may be different, please refer to the actual product, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. :
7. Thank you for visiting my shop, click to enter my shop, there will be many products for your reference. :
This birds perches can help you relax and decompression when you play with you birds. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine