0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Bojama Okean Zid Naljepnicu Decals, FODIENS Neodoljiv Ples Sirena Delfina Algi Pod Morem Zid Decals, Peel i Držati Umjetnost Mural Dekor za Djecu Sobu Jaslice Dnevnoj Sobi Učionici

Bojama Okean Zid Naljepnicu Decals, FODIENS Neodoljiv Ples Sirena Delfina Algi Pod Morem Zid Decals, Peel

KM 5.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Ako postoje neke mehuriće, možeš koristiti iglu da pierce mali mjehurići i glatko ih.Slike su veoma živahan, i vesela.Ti samo treba da ih zabijam na glatku površinu.Ukrašavanje sobe sa našim crtani pod morem zid naljepnice će biti u sobi odmah Živahna i sladak, kao da si takođe i u njihovom karneval.Veličinom naljepnicu dobit ćete je otprilike 35. 【Dodati Boja u Vašu Sobu】Hobotnice igra instrumente i crtani marinac stvorenja ples sretno sa muzikom napraviti našu pod morem zid naljepnice živahna i sladak. 【Pouzdan Materijal】Naš bojama okean zid naljepnice su napravljeni od ekološki prijateljskog i kvalitetan PVC materijala.Čini te da se osećaš kao da si u njihovoj karneval zabavu.8 cm svaki list naljepnica. Nakon oblik je odlučna, prvi očistiti prašinu i mrlje na površini da bude po nosu da bi se osiguralo da površini je suho. Za kompleksne strukture, možeš prvo da upotrebi makaze iseći uzorke u osobe zajedno ivice obrasce. 【Idealno DIY Poklon Izbor】Naš šarene marinac zid naljepnice su i idealno darova za djecu, prijatelji i porodica.Sladak sirene, hobotnice, kornjače, seaweeds, rakovi, delfine i druge marinac stvorenja ples sa muzikom na svijetu pod morem.Samo gledajući u njih će učiniti da se .【Neodoljiv Crtani More Stvorenja】Sladak sirene, delfina, seaweeds, rakovi, hobotnice i kornjače i druge marinac stvorenja plesati zajedno sretno ispod mora, kao da su oni koji podvodnom zabavu to pripada njima.Ako ti takođe volim slatke stvari, onda mora da kupi!Samo gledajući u to će učiniti da se ljudi osećaju srećan!.Zbog svjetlo i ekran postavljanje razlika, stvar je boja može biti malo drugačiji od slike.Toplo Napomena : 1.Probudi se tvoj monotono zidovima!Kada se osećaš da je tvoja soba je premala monotono i prazan, naš zid naljepnice će biti tvoj najbolji izbor za ukras.Molim vas, dozvolite blagi dimenziju razlika zbog različitih priručnik za mjerenje. osećate srećno, i oni koji prime dar će definitivno kao da je to veoma mnogo!.Koristim ih da ukrasiš i napraviti tvojoj sobi sladak i jedinstvena!.Atmosfera je jako veselo.Možeš staviti ih na glatko i prašine-besplatno zidove, stakla, prozori, itd. Pres iz srednje na obje strane kad lepim, da izbjegnem mjehuriće.Uživaj u zabavi ruke na DIY proces sa lepim da završetak je završio sam.Ukrasiti dječja soba, igraonice, kupatila, uzgajališta, učionice, i da plešeš sa slatki okean stvorenja!.

Specifikacija

Material:
Eco-friendly PVC
Received Size:
35.4*11.8 inches of each sheet of stickers.
Finished Size approx:
As shown in the picture. You can also DIY according to your own idea.
Wake up your monotonous walls! :
When you feel that your room is too monotonous and empty, our wall stickers will be your best choice for decoration. Lovely patterns and bright colors add a touch of color to your room, making your room instantly bright and vibrant. :
Enjoy the fun of hands-on DIY :
The process from pasting to completion is completed by yourself. When you stick the sticker on the wall according to your own ideas, you will feel a sense of accomplishment the moment you see the finished product, and you can truly feel the fun of DIY. :
Instructions:
1. The received sticker is compactly typeset, don’t rush to tear it and paste it after receiving it. :
2. For complex patterns, you can first use scissors to cut the patterns into individuals along the edges of the patterns. :
3. After the shape is determined, first clean up the dust and stains on the surface to be pasted to ensure that the surface is dry. :
4. Press from the middle to both sides when pasting, to avoid bubbles. If there are some bubbles, you can use a needle to pierce the small bubbles and smooth them. :
Warm Note:
1.Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
2.Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :
If you also like cute things, then you must buy it! Just looking at it will make people feel happy! :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine