0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Aracher Veliki Kapacitet Izolaciju Kutiju Hranu Pljosku Otvorenom Sportski Prenosni Rice Cilindar sa Nerđajućeg Čelika Pribor za jelo Putnu Torbu,1,1000 ml

Aracher Veliki Kapacitet Izolaciju Kutiju Hranu Pljosku Otvorenom Sportski Prenosni Rice Cilindar sa Nerđajućeg

KM 34.95
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

★JEDNOSTAVNO I DIZAJN : meku površinu, vrhovni umjetnik, to je lijepo i kvalitet vidi, to je zgodno da se nosim. ★6-8 SATI VAKUM IZOLACIJU : Izuzetna izolacija svojstva najvišem nivou zbog duplo-zid vakum dizajn sa ekstra bakra sloj, držite domaće jelo toplo, svježe i spreman da jede bez potrebe za dodao grejanje ili hladjenja. ★NE BRINI ZBOG CURENJA : Potpuno curenje dokaz, Termalni je moraju imati za uzmi-i-idemo ujutro,možeš da ubacim u tvoju aktovku ili ruksak bez brige slučajno mrlje ili nered.Možeš da donese supu ili tečni hranu slobodno. ★Velikog KAPACITETA : Prikladni za decu ili odrasle da donese ručak.Da popunite ponovno iskoristivih kutija za ručak sa supe, pasta, gulaš, pahuljice, kukuruz parče, svježe ili sušeno voće, grickalice i sl. ★SIGURNO I TRAJNA : Napravio sa nerđajućeg čelika, ova hrana kontejner je dovoljno tesko da se za posao sa tobom kao da izdrži pravu avanturama na otvorenom.nema štete, nema rđe, Ukus ništa drugo ali tvoj ukusnu hranu, bolje za drži hranu svježe, možeš uživajte u obroku bez brige.Ne sadrži štetna materijala, čime se ti i tvoje dijete zdraviji način života.kapacitet ovu hranu teglu je dovoljno veliko da stane čitav obrok još dovoljno malu da stane lijepo u djeca kutije za užinu ili odrasle ručak torbe.Jesi li umorna od jesti nezdravu brzu hranu grickalice svaki dan?Jesi li zabrinut o tome kako da se pripremim ručak za vaše dete?Molim te, pokušaj naših proizvoda i ti ćeš biti prijatno iznenađena!.

Specifikacija

Material:
stainless steel
Color:
Photo Color
Capacity:
800ml/1000ml
Applications:
suitable for indoor and outdoor use,suitable for home,office,school, Outdoor travel etc
Package Included:
1 × Insulation box :
1x tableware :
1x handbag :
Preheat the boiling water for 3-5 minutes before the heat preservation, the insulation effect is better! :
It can't be used in microwave. :
The picture is taken in kind, and the color may vary slightly depending on the website due to the color display of the different displays. :
Due to the hand measurement, there have size error about 1-2cm. Thank you for understanding! :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine