0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
2 Postavlja Evropskom Stilu Ladici Kabineta Dugmadima Mala Dekorativna Rundu Podnijeti DUO ER (Boja : Zlatni 2pcs, Veličine : 3.2x3.2CM)

2 Postavlja Evropskom Stilu Ladici Kabineta Dugmadima Mala Dekorativna Rundu Podnijeti DUO ER (Boja : Zlatni

KM 0.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

- To je napravljeno u Evropskom stilu, jednostavno i lijepa, i mogu da igraju dobro ukrasni ulogu. - To je napravljen od bakra materijal, sigurno i trajna, dobro teksturu i ima dugu službe život. - Razumno dizajn čini da je to pogodan za većinu namještaj i vrlo praktičan. - Napravio sa odličan zove izrada, lepa i trajna, nije lako rust i koroziju. - Lako pritisneš i, jednostavno i praktične, to je dobra alternativa podnijeti.Lepo upoznati te!Više kvalitetne proizvode se u našoj store Click da kupim, naša priča počinje (^o^)/~Opis : tražiš profesionalni ali povoljnoj cijeni ormar se bavi?Naš profesionalni jedan rupi srediti će zadovoljiti tvoje potrebe dobro.Napravljen je od cinka legure materijal i ima izvrsne zove izrada, ima odličan izdržljivost i praktičnošću, može da se igra dobra ukrasni efekat, slajdove glatko, i može biti lakše da se otvorim i zatvori vrata kabineta.Ovo je savršeno nameštaj ukrasni podnijeti i da će biti jedan od najbolje odluke.Specifikacija : - Boja : Zlatna.- Materijal : Bakra.- Velicina : 3.20 X3.20 X2.50 cm/1.26 X1.26 X0.98inch.Paket uključuju : 2 x bavi 2 x screws Note : 1. Molim vas, dozvolite mala razlika zbog priručnik za mjerenje. (1 cm=2.54 cm)2. Molim te provjeri veličine mjerenje i sliku pažljivo prije plaćanja.3. Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.Molim te razumijem, Hvala ti.

Specifikacija

- Color:
  Golden.
- Material:
  Copper.
- Size:
About  3.20X3.20X2.50cm/1.26X1.26X0.98inch.
Package include:
2 x handles :
2 x screws :
1. Please allow slight difference due to manual measurement. (1 inch=2.54cm) :
2. Please check the size measurement and the picture carefully before making payment. :
3. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, Thank you. :

Uz robu koja se daje prilikom kupovine